Andrias Andreasen

Andrias Andreasen

Lurian

- Kommer snart...

Hvad nyt...

NyhederPosted by Andrias Tue, October 11, 2016 20:34:50
Nåh… men hvad bliver det så til – måske en lille opdatering
Redaktøren ønsker at pege sigtekornet hen imod en læserskare der er tilhængere af krimigyser-genren – og her jeg kan tilføje, at historien står i gæld til både den hårdkogte amerikanske og den mere psykologisk skandinaviske genre.
Efter vejledning fra redaktøren kan jeg oplyse, har historien fået et mere naturalistisk præg – realisme; så det bliver ikke ren fantasi - nærmere fakta og fiktion, hvis det giver nogen mening.
Det sidste jeg har hørt fra forlaget er, at manuskriptet er sendt til grafikeren, og vil dernæst få en sidste tur hos korrekturlæseren – det er en lang og møjsommelig proces, jeg ikke helt havde set komme, men som de kloge siger: Tålmodighed er en dyd, der er svær at mestre. Lad os så håbe, at de andre kloge tager fejl; at højt tempo er bedre end langsommelig grundighed, eftersom jeg kan være langsommelig i min skriveproces, som jeg kamoflerer og forsvarer med grundighed. Tilstøder man min dumhed imod grundigheden, må man da ikke håbe at der opstår, som nogen siger, administration...